Feltöltve:

Roston sült zöldségnyárs majonézes krémsajtos mártogatóssal

timer 45
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

paradicsom4 darab
olívaolaj1 dl
csiperkegomba8 darab
cukkini2 darab
piros kaliforniai paprika1 darab
zöld kaliforniai paprika1 darab
lilahagyma2 darab
Globus Majonéz2 dl
sárga kaliforniai paprika1 darab
száraz fehérbor1 dl
tömlős sajtkrém2 darab
Knorr Gyros Fűszerkeverék1 evőkanál

Roston sült zöldségnyárs majonézes krémsajtos mártogatóssal a Előételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A cukkinit és a gombát szeletekre vágjuk, a lila hagymát felcikkezzük, a paprikákat nagyobb kockákra vágjuk, a paradicsomot pedig hatodoljuk.

2. lépés

Az így előkészített zöldségeket váltakozva nyársra húzzuk, Fűszerkeverékkel fűszerezzük, majd az olívaolajjal meglocsoljuk és forró rostlapon pirosra sütjük.

3. lépés

A mártogatóhoz a majonézt simára keverjük a krémsajttal, hozzáöntjük a fehérbort, majd jól lehűtjük.

4. lépés

Tálaláskor a nyársakat tányérra fektetjük, és mellé kanalazzuk a krémsajtos mártogatót.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 520"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 220"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem