paradicsom | 4 darab |
---|---|
olívaolaj | 1 dl |
csiperkegomba | 8 darab |
cukkini | 2 darab |
piros kaliforniai paprika | 1 darab |
zöld kaliforniai paprika | 1 darab |
lilahagyma | 2 darab |
Globus Majonéz | 2 dl |
sárga kaliforniai paprika | 1 darab |
száraz fehérbor | 1 dl |
tömlős sajtkrém | 2 darab |
Knorr Gyros Fűszerkeverék | 1 evőkanál |
Roston sült zöldségnyárs majonézes krémsajtos mártogatóssal a Előételek kategóriában
A cukkinit és a gombát szeletekre vágjuk, a lila hagymát felcikkezzük, a paprikákat nagyobb kockákra vágjuk, a paradicsomot pedig hatodoljuk.
Az így előkészített zöldségeket váltakozva nyársra húzzuk, Fűszerkeverékkel fűszerezzük, majd az olívaolajjal meglocsoljuk és forró rostlapon pirosra sütjük.
A mártogatóhoz a majonézt simára keverjük a krémsajttal, hozzáöntjük a fehérbort, majd jól lehűtjük.
Tálaláskor a nyársakat tányérra fektetjük, és mellé kanalazzuk a krémsajtos mártogatót.