.A RAMA margarinnal kikent tepsibe tegyük bele rétegezve a karikára vágott, főtt burgonyát és a karikára vágott, főtt tojást. Az egyes rétegeket szórjuk meg a reszelt sajt felével.
A tetejére öntsük rá a tejszínnel és vízzel elkevert KNORR Rafinéria Tejszínes Fokhagymás csirke alapot és a megmaradt reszelt sajtot. Előmelegített sütőben, 170-180 fokon, 30-35 perc alatt készre sütjük.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, beletesszük a KNORR Fokhagymás Villámpáccal befűszerezett lazacfiléket a bőrös felükkel lefelé.
A sütés idejének 3/4 része a bőrös oldalon történik. Kivesszük, és lecsepegtetjük a filéket.
Frissen őrölt borssal szórjuk meg a tányért, és olívaolajjal csepegtessük körbe. Tálalásnál vágjunk egy kockát a burgonyából, és helyezzük mellé a sült lazacot.