Rostélyos steak gombával és sajttal sütve
Rostélyos steak gombával és sajttal sütve
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • marha rostélyos - 4 szelet
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 3 evőkanál
  • vegyes gomba - 500 gramm
  • újhagyma - 1 csokor
  • tojássárgája - 1 darab
  • tejföl - 150 gramm
  • olaj a sütéshez - 4 evőkanál
  • reszelt sajt - 1 evőkanál
  • frissen őrölt fekete bors - 1 csipetnyi

Elkészítés:

  1. Kenjük be a húsokat olíva olajjal és szórjuk meg körülbelül 2 evőkanál Knorr fűszer keverékkel. Süssük egy percet mindkét oldalon grill serpenyőben. Majd helyezzük a steaket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
  2. Vágjuk a hagymát és a gombát cikkekre, Majd pirítsuk meg forró zsiradékon egy serpenyőben. Keverjük össze a tejfölt felvert tojássárgájával, majd adjuk hozzá a finomra vágott snidlinget. Ízesítsük egy kis maradék fűszerkeverékkel és frissen őrölt fekete borssal.
  3. Tegyük a steakre ezt a gombás mixet, majd szórjuk meg reszelt sajttal. Tegyük 200 ° C-ra előmelegített sütőbe és süssük 4-7 percig attól függően, hogy milyenre szeretnénk a hús készültségét.