Feltöltve:

Ropogósra sült csirkeszárnyak burgonyapürével

timer 40
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz4 dl
Knorr Szárnyas Fűszervarázs1 evőkanál
Rama Classic2 dekagramm
napraforgó olaj1 dl
Knorr Fokhagymás Ízbomba1 darab
csirkeszárny60 dekagramm
Globus Ketchup5 dekagramm
Knorr Burgonyapüré1 csomag
2,8 % -os tej3 dl
asztali só1 teáskanál

Ropogósra sült csirkeszárnyak burgonyapürével a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Az előkészített, darabolt, tisztított, csirkeszárnyakat bepácoljuk az olajjal elkevert fokhagymás ízbombával, a KNORR Szárnyas fűszervarázzsal, a GLOBUS Ketchuppal és az elmorzsolt KNORR Fokhagymás ízbombával.

2. lépés

Sütőlemezre tesszük és 180-200 C fokon készre sütjük.

3. lépés

Az első 10 percben takarjuk le, hogy egy kicsit átpárolódjanak. Majd a fóliát levéve megpirítjuk, készre sütjük.

4. lépés

Körete a tasakon leírtak szerint elkészített KNORR burgonyapüré.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem