Feltöltve:

Ropogós, szaftos csülök burgonyával és céklával

timer 150
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz2 dl
vöröshagyma1 darab
burgonya1 kilogramm
cékla3 darab
bőrös csülök1 kilogramm

Ropogós, szaftos csülök burgonyával és céklával a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A burgonyát, a céklát és a hagymát meghámozzuk, karikákra vágjuk őket.
A disznó hátsó csülköt a bőrén beirdaljuk.

A disznó bőrét és a zöldségeket is megszórjuk sóval, fokhagymaporral, borssal, chiliporral.

2. lépés

A tepsibe beletesszük a hozzávalókat, a disznóhúst bőrével felfelé helyezzük el. Megöntözzük az egészet 1 dl olajjal és 2 dl vízzel. Alufóliával betakarjuk a tepsit és 220 fokon, vagy 3-4-es fokon 2 óra készítjük: 1,5 óra hosszáig alufólia alatt pároljuk, majd fél óra alatt ropogósra sütjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem