Feltöltve:

Ropogós sült keszeg

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

liszt4 evőkanál
Knorr Halászlékocka3 darab
keszeg4 darab
kukorica dara4 evőkanál

Ropogós sült keszeg a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A megtisztított keszegeket mossuk meg, majd töröljük szárazra. Irdaljuk be őket kb. fél cm-enként.

2. lépés

A halászlé kockákat nyomkodjuk szét egy kis olajban, majd lazítsuk föl még egy kevés olaj hozzáadásával. Alaposan dörzsöljük be vele a keszegeket. Hagyjuk állni kb. fél órát. ( A keszegek tényleges méretétől függően 3, vagy 4 db halászlé kockára lesz szükségünk.)

3. lépés

Egy tálcán keverjük ki a lisztet a kukorica darával ( a kukorica darától lesz igazán ropogós a bunda). Forgassuk meg benne jól a keszegeket.

4. lépés

Egy nagy serpenyőben forrósítsunk föl olajat és süssük meg benne szép pirosra, ropogósra a halakat. Tálaljuk majonézzel, sült krumplival és csemege-, vagy kovászos uborkával.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem