Feltöltve:

Ropogós csirkeszárnyak kéksajtos mártogatóssal

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

olaj4 evőkanál
kékpenészes sajt80 gramm
Globus Majonéz8 evőkanál
csirkeszárny12 darab
Delikát Ételízesítő Csirkés ételekhez2 evőkanál
fej római saláta1 darab

Ropogós csirkeszárnyak kéksajtos mártogatóssal a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csirkeszárnyakat vágjuk félbe. Szórjuk meg Knorr csirkés Delikáttal és locsoljuk meg olajjal. Majd jól dörzsöljük be a szárnyakat. Tegyük egy tepsibe őket, majd tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe kb. 25 percre.

2. lépés

Közben morzsoljuk el a kékpenészes sajtot és keverjük el a Globus majonézzel.

3. lépés

Ha kész vannak a szárnyak, tálaljuk a mártogatóssal és ropogós római saláta levelekkel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem