Ropogós csirkeszárnyak burgonyapürével
Ropogós csirkeszárnyak burgonyapürével
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • Rama Classic - 2 dekagramm
  • olaj - 1 dl
  • tej - 3 dl
  • Knorr Fokhagymás Ízbomba - 1 darab
  • csirkeszárny - 60 dekagramm
  • Globus Ketchup - 5 dekagramm
  • KNORR Szárnyas villámpác - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. Az előkészített, darabolt, tisztított, csirkeszárnyakat bepácoljuk az olajjal elkevert fokhagymás ízbombával, a szárnyas páccal és a ketchuppal.
  2. Sütőlemezre tesszük, és 180-200 fokon készre sütjük. Az első 10 percben takarjuk le hogy egy kicsit átpárolódjanak. Majd a fóliát levéve megpirítjuk, készre sütjük.
  3. Körete lehet lágy burgonyapüré.