Feltöltve:

Ropogós csirkeszárnyak burgonyapürével

timer 30
mood Könnyű
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Classic2 dekagramm
olaj1 dl
tej3 dl
Knorr Fokhagymás Ízbomba1 darab
csirkeszárny60 dekagramm
Globus Ketchup5 dekagramm
KNORR Szárnyas villámpác1 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

Az előkészített, darabolt, tisztított, csirkeszárnyakat bepácoljuk az olajjal elkevert fokhagymás ízbombával, a szárnyas páccal és a ketchuppal.

2. lépés

Sütőlemezre tesszük, és 180-200 fokon készre sütjük. Az első 10 percben takarjuk le hogy egy kicsit átpárolódjanak. Majd a fóliát levéve megpirítjuk, készre sütjük.

3. lépés

Körete lehet lágy burgonyapüré.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem