Ropogós Csirkecombok Barbecue mártogatóssal a Főételek kategóriában
A megtisztított, megmosott csirkecombokat ízesítsük kevés sóval. Öntsük az olajat a csirkecombokra, forgassuk át, majd egyesével forgassuk bele a bunda alapba (a tasak szélesebb része), hogy mindenhol befedje a bunda.
Tegyük a combokat sütőpapírral bélelt tepsibe, és süssük előmelegített sütőben 200°C-on 45-50 percig.
A barbecue mártogatós alapot (a tasak vékonyabb része) keverjük el 0,5 dl meleg vízben, adjuk hozzá a ketchupot, keverjük jól át és tálalásig fóliával lefedve tegyük a hűtőbe.
Az elkészült ropogós csirkecombokat kínáljuk a hideg mártogatóssal és friss zöldségekkel és/vagy sültkrumplival!
Tipp: A Ropogós csirkecombokat bő olajban 15-20 perc alatt serpenyőben is elkészítheti.