Feltöltve:

Római zsályás borjú

timer 30
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

liszt100 gramm
Knorr Házias Marhahús Levesalap0.5 darab
olaj a sütéshez1 evőkanál
fehér bor100 gramm
aprított petrezselyemzöld50 gramm
Rama sütőmargarin300 gramm
borjúborda500 gramm
friss zsálya100 gramm
pármai sonka100 gramm

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk fel a bordát vékony szeletekre és klopfoljuk ki. Mindegyik szeletre tegyünk friss zsályalevelet és az egészet jól takarjuk be sonkaszeletekkel, vékony szelteket formázva (megkönnyítheted, ha összetűzöd fogpiszkálóval)

2. lépés

Szórjuk be a szeleteket liszttel, egy serpenyőben süssük meg forró olajon mind a két oldalukon és tegyük félre.

3. lépés

Öntsük a serpenyőbe bort - hadd párologjon el csaknem teljesen.

4. lépés

Oldjuk fel a Knorr Házias Marhahús levesalap felét fél l forró vízben és öntsük a serpenyőbe. Főzzük a mártást, míg elkezd besűrűsödni. Ezután adjuk hozzá a margarint és az egészet energikusan keverjük át.

5. lépés

Ízesítsük borssal és citromlével. Tegyük bele a megsült húst és mindent alaposan keverjünk át. A szeleteket aprított zöldpetrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem