Rókagomba krémleves padlizsánkrémes-sonkás ínyenc szendviccsel
Rókagomba krémleves padlizsánkrémes-sonkás ínyenc szendviccsel
  • timer10 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Rókagomba krémleves - 1 csomag
  • rusztikus bagett - 4 szelet
  • sajkrém - 5 dekagramm
  • szárított-füstölt sonka - 4 szelet
  • padlizsánkrém - 8 dekagramm

Elkészítés:

  1. A levest készítsük el a tasakon található leírás szerint.
  2. A natúr padlizsánkrémet alaposan keverjük össze a krémsajttal. Kenjük a bagett szeletekre. Helyezzük rájuk a szép, vékony szelet sonkákat. Tegyünk melléjük egy-egy csipet brokkoli csírát is.
  3. Tálaljuk a forró levest a szendvicsekkel.