Feltöltve:

Rókagomba krémleves marhahússal és brandyvel

timer 90
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

fekete bors4 darab
tejföl100 milliliter
sárgarépa1 darab
vöröshagyma1 darab
majoránna1 csipetnyi
olaj2 evőkanál
szegfűbors2 darab
babérlevél2 darab
fokhagymagerezd2 darab
fehérrépa1 darab
zeller1 darab
marhahús400 gramm
balzsamecet1 evőkanál
Knorr Rókagomba krémleves1 csomag
brandy2 evőkanál

Rókagomba krémleves marhahússal és brandyvel a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk fel a húst és a zöldségeket kockára, majd egy edényben egy kis olajon pirítsuk át.

2. lépés

Öntsük le az egészet kb. 1,2 l hideg vízzel és forraljuk fel. Szedjük le a keletkezett habot és adjuk hozzá a fűszereket. Addig főzzük, míg a hús teljesen megpuhul.

3. lépés

A kész leveshez adjunk egy vagy két Knorr Rókagomba krémlevest (a leves mennyiségétől függően) és az egészet tejföllel ízesítsük.

4. lépés

Ízesítsük a levest egy kis brandyvel vagy konyakkal és főzzük még pár percig, míg az alkohol elpárolog.

5. lépés

Merjük tányérba a levest és díszítsük néhány sűrű balzsamecet csíkkal. Kenyérrel tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem