puncspudingpor | 1 darab |
---|---|
tojásfehérje kemény habja | 4 darab |
tejföl | 2 dl |
sütőpor | 0.5 csomag |
liszt | 30 dekagramm |
Ráma | 25 dekagramm |
cukor | 25 dekagramm |
tojássárgája | 4 darab |
vaníliás cukor | 2 csomag |
kakaópor | 1 darab |
tortabevonó csokoládé | 1 tábla |
vaníliapuding (v. 30 dkg liszt) | |
nescafe |
Rókafarok recept.
A fele cukorral felverjük a tojásfehérjéket. A maradék cukorral kikeverjük a tojássárgájákat és a tejfölt. Összekeverjük a liszttel és a felvert fehérjével.
A tésztát 3 részre osztjuk. Az elsőbe 2 csomag vaníliás cukrot, a másodikba 1 evőkanál kakaót, a harmadikba 1 csomag rózsaszínű /puncs/ pudingport keverünk. Két őzgerincformába öntjük rétegenként. Alul a sárga, középen a barna, felül a rózsaszín. Ha megsült tortabevonót kenhetünk a tetejére.