Feltöltve:

Rockfortos szűzérmék

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz100 gramm
Knorr Házias Tyúkhús Levesalap1 darab
tejföl150 milliliter
vöröshagyma3 darab
olaj1 evőkanál
méz1 evőkanál
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült1 evőkanál
fehér bor200 milliliter
Rockfort sajt25 dekagramm
sertés szűz2 darab

Elkészítés

1. lépés

A szűzpecsenyéket hártyázzuk le és a végeit vágjuk le, hogy szép, egyenletes húsdarabunk legyen. (a levágott részeket a mélyhűtőben tárolhatjuk későbbi más felhasználásra). Szórjuk meg sertéssült fűszervarázzsal.

2. lépés

Majd öntsük a hagymára a bort és a mézet. Adjuk hozzá a Knorr házias tyúkhús levesalapot és a sajtot.Keverjük, míg az összetevők feloldódnak.

3. lépés

Adjuk hozzá a tejfölt, és forraljuk addig, míg a mártás egy része elpárolog és besűrűsödik.

4. lépés

A megsütött szűzérméket pár percre pihenni hagyjuk, majd felszeleteljük karikákra. Beletesszük a mártásba és átmelegítjük benne.

Tálaljuk burgonyafánkkal, vagy burgonya krokettel.

5. lépés

Egy serpenyőben forró olajon pirítsuk át a sertésszüzeket. Ha kész, tegyük be őket egy kis tepsibe, vagy hőálló tálba 170 fokos sütőbe, 10-15 percre. Közben szeleteljük fel a megpucolt hagymát és a serpenyőben margarin hozzáadásával fonnyasszuk meg.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem