Rizstészta zöldségekkel
Rizstészta zöldségekkel
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 liter
  • sárgarépa - 200 gramm
  • olaj - 3 evőkanál
  • uborka - 200 gramm
  • szójaszósz - 4 evőkanál
  • Knorr Házias Marhahús Levesalap - 1 darab
  • zöldhagyma - 4 darab
  • gomba - 100 gramm
  • osztrigaszósz - 4 evőkanál
  • bébi kukorica - 100 gramm
  • rizstészta - 100 gramm

Elkészítés:

  1. Az uborkát és a sárgarépát csíkokra, a hagymát szálasra, a gombát szeletekre, a kis kukoricákat félbe vágjuk.
  2. Főzzünk 1 l. vizet a Knorr Levesalappal. Tegyük bele a tésztát, ha megduzzadt szűrjük le és takarjuk le.
  3. A hagymát és a gombát pirítsuk meg az olajon, dobjuk hozzá a répát és azt is süssük át. Ezután adjuk hozzá a kukoricát, a szója és az osztrigaszószt.
  4. Adjuk a mártáshoz a tésztát és még néhány kanál levet, hogy a mártás ne legyen túl sűrű. Az egészet forraljuk át és uborkával meghintve tálaljuk.