Rizssaláta
Rizssaláta
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • majonéz - 50 gramm
  • Knorr Házias Tyúkhús Levesalap - 1 darab
  • uborka - 1 darab
  • rizs - 200 gramm
  • Konzerv kukorica - 1 darab
  • piros paprika - 2 darab
  • krumpli - 30 dekagramm
  • konzerv uborka - 3 darab

Elkészítés:

  1. Főzzük meg a zacskós rizst a Knorr Házias Tyúkhúsleves alapból készített levesben, majd hűtsük ki.
  2. Az uborkát hámozzuk meg, magozzuk ki. A paprikát csumázzuk ki. Majd a kukorica kivételével minden összetevőt vágjunk kockára.
  3. Ezután keverjük össze a rizzsel, ízesítsük Knorr Delikát fűszerrel és majonézzel. Előételként tálaljuk.