Rizskoh sárgabarack dzsemmel recept.
Egy vastagabb aljú edényben, amit előzetesen vékonyan kikentünk Rama margarinnal, hogy ne égjen le a tej, felforraljuk a tejet. Amikor már majdnem forr, beleöntjük az előzetesen jól megmosott rizst. Takarékra állítjuk, lefedjük, néha átkevergetjük, mert hamar le tud égni. Kb. 20-25 perc után, amikor a tejet a rizs felvette, levesszük a tűzről és kihűtjük.
A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a citromhéjat, a vaníliás cukrot és a kihűlt rizzsel összedolgozzuk. A tojások keményre felvert habját fakanállal óvatosan belekeverjük. Rama margarinnal kikent, zsemlemorzsával meghintett közepes méretű tepsiben 200 fokra előremelegített sütőben 45 perc alatt pirosra sütjük.
Kockára vágjuk, és sárgabarack dzsemmel kínáljuk!