Rizses vadas
Rizses vadas
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • víz - 5 dl
  • friss paradicsom - 1 darab
  • rizs - 15 dekagramm
  • paprika - 1 darab
  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • sertéskaraj - 20 dekagramm
  • friss gomba - 20 dekagramm
  • Knorr Vadas alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A rizst sós vízben megfőzzük.
  2. Az olajon megpirítjuk a vékony csíkokra vágott tarját, a csíkokra vágott húst, a felcsíkozott paprikát, majd a megtisztított, felszeletelt gombát. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
  3. Ha a leve elpárolgott, felöntjük az 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Vadas Rafinériával.
  4. Kevergetve felforraljuk, még egy percig főzzük, végül összekeverjük a rizzsel.