Rizses vadas
Rizses vadas
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 1 darab
  • olaj - 2 evőkanál
  • rizs - 15 dekagramm
  • sertéskaraj - 20 dekagramm
  • gomba - 20 dekagramm
  • tv paprika - 1 darab
  • Knorr Vadas alap - 1 csomag
  • főtt füstölt tarja - 10 dekagramm

Elkészítés:

  1. A rizst sós vízben megfőzzük.
  2. Közben az olajon megpirítjuk a vékony csíkokra vágott tarját a csíkokra vágott húst a felcsíkozott paprikát majd a megtisztított, felszeletelt gombát. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
  3. Ha levét elpárologta, felöntjük az 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Vadas alappal. Kevergetve felforraljuk, még egy percig főzzük, végül összekeverjük a rizzsel.