Feltöltve:

Ribizlis vaníliaszelet

timer 40
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

mascarpone25 dekagramm
kakaós piskótalap1 darab
vanília ízű főzős pudingpor1 csomag
cukor2 evőkanál
tej3 dl
porcukor15 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
ribizli20 dekagramm

Tetejére

tejszínhab1 darab
ribizli vagy mandulaforgács1 kevés

Elkészítés

1. lépés

A pudingport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük és langyosra hűtjük. A mascarponét a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a pudingot és simára keverjük. Az elkészült krémbe belekeverjük ribizlit. A kakaós piskótát hosszában kettévágjuk, megtöltjük a ribizlis krém felével, majd a másik piskótát is rátesszük és a tetejét és oldalát is bevonjuk a másik felével. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem