Feltöltve:

Ribizlis vaníliaszelet

timer 0
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A tetejére

tejszínhab1 darab
ribizli vagy mandulaforgács1 kevés

-

mascarponés krémalap25 dekagramm
piskótalap1 darab
vaníliaízű pudingpor1 csomag
cukor2 evőkanál
tej3 dl
porcukor15 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
ribizli20 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A pudingport a csomagoláson látható leírás szerint elkészítjük. A mascarponet a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a lehűtött pudingot és simára keverjük. Az elkészült krémbe óvatosan belevegyítjük a megtisztított ribizlit. A piskótát hosszában kettévágjuk, megtöltjük a krém felével, majd a sütemény tetejét és oldalát is bevonjuk a másik felével. Közvetlenül a tálalás előtt felszeleteljük, végül tejszínhabbal, ribizliszemekkel vagy fürttel, esetleg mandulaforgáccsal díszítjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem