Feltöltve:

Ribizlis túrótorta

timer 90
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Tésztához

liszt22 dekagramm
Ráma15 dekagramm
kakaó2 dekagramm
porcukor7 dekagramm
tojás1 darab

Töltelékhez

túró25 dekagramm
tejföl15 dekagramm
cukor10 dekagramm
citrom héja1 darab
tojás3 darab
vaníliás cukor1 csomag
Ráma5 dekagramm
liszt3 dekagramm

Díszítéshez

ribizli20 dekagramm
piros tortazselé1 csomag

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tésztához a tojás kivételével a hozzávalókat összemorzsoljuk, majd a tojás hozzáadásával tésztává gyúrjuk. Lisztezett deszkán kerek lapot nyújtunk belőle és kibélelünk vele egy 20 cm átmérőjű piteformát.

  2. 2. lépés

    A tészta alját megszurkáljuk, hűtőben pihentetjük amíg a töltelék elkészül.

  3. 3. lépés

    A töltelék hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük, majd a tésztára halmozzuk és 150 fokon kb. 1 órát sütjük.

  4. 4. lépés

    Ha kihűlt, a tetejét beborítjuk a ribizlivel és ráöntjük az előírás szerint elkészített tortazselét.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre