Feltöltve:

Ribizlis szelet

timer 60
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A díszítéshez

tejszínhab1 darab
mandulaforgács1 darab

Tésztához

Ráma25 dekagramm
ribizli20 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
porcukor15 dekagramm
tej3 dl
kristálycukor2 evőkanál
vanília ízű pudingpor1 csomag
kakaós piskótalap1 darab

Elkészítés

1. lépés

A pudingport a leírás szerint elkészítjük. A Ramát a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot és összedolgozzuk. Az elkészült krémhez hozzáadjuk a megtisztított ribizlit. A piskótát kétfelé vágjuk, megtöltjük a krém felével, majd a sütemény tetejét és oldalát bevonjuk a krém másik felével. Közvetlenül tálalás előtt kockákra vágjuk, végül tejszínhabbal, ribizliszemekkel, és mandulaforgáccsal díszítjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem