Feltöltve:

Ribizlis piskóta szelet

timer 15
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A tésztához

tojás5 darab
kristálycukor15 dekagramm
liszt13 dekagramm
kakaópor2 dekagramm
olaj2 evőkanál

A vaníliakrémhez

vaníliás pudingpor1 csomag
tej3 dl
cukor3 evőkanál
puha Rama10 dekagramm

A tetejére

ribizli40 dekagramm
piros tortazselé1 csomag

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Az egész tojásokat és a cukrot keverjük habosra a mixerrel. Öntsük hozzá az olajat, majd fakanállal keverjük hozzá a kakaós lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben 170 fokon, kb. 10-12 percig süssük, majd hagyjuk kihűlni.

  2. 2. lépés

    A pudingot a tejjel és a cukorral a szokásos módon készítsük el, főzzük sűrűre és hagyjuk kihűlni. Mixerrel keverjük habosra a Ramát és kanalanként adjuk hozzá a pudingot.

  3. 3. lépés

    A kihűlt piskótára kenjük rá a krémet és sűrűn rakjuk ki ribizlivel.

  4. 4. lépés

    A tetejére készítsünk piros tortazselét a zacskón lévő leírás szerint. Pár órára helyezzük hűtőbe fogyasztás előtt.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 3

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1