Feltöltve:

Ribizlis piskóta

timer 20
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tojás6 darab
Ráma25 dekagramm
cukor25 dekagramm
liszt17 dekagramm
sütőpor0.5 csomag
ribizli30 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A tojássárgákat a Ramával és a cukorral habosra keverjük.

2. lépés

A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a tojássárgával elkevert Ramát, a cukrot és a sütőporral elkevert lisztet óvatosan belekeverjük.

3. lépés

Ramával kikent, meglisztezett tepsibe öntjük, a tetejét kirakjuk ribizlivel.

4. lépés

Ha már megsült és kihűlt porcukorral meghintjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 105"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem