tojás | 4 darab |
kristálycukor | 15 dekagramm |
Ráma | 10 dekagramm |
liszt | 15 dekagramm |
sütőpor | 0.5 csomag |
vaníliás pudingpor (főzős) | 1 csomag |
ribizli | 1 darab |
tortazselé | 1 darab |
A Ramát megolvasztjuk. Négy tojásfehérjét felverünk, majd a 4 tojássárgát elkeverjük a cukorral, a nem meleg Ramával és a sütőporral elkevert liszttel. Formába öntjük és előmelegített, forró sütőben megsütjük.
A pudingot a zacskón lévő utasítás szerint elkészítjük, majd kihűtjük. Közben elkészítjük a tortazselét is.
Legvégül a kihűlt tésztára rásimítjuk a pudingot, rátesszük a ribizlit, végén pedig a már nem túl folyékony tortazselét. Minimum félnapra hűtőbe tesszük. Jó étvágyat.
Hozzászólások