Feltöltve:

Ribizlis lepény

timer 20
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Tészta

Ráma14 dekagramm
liszt21 dekagramm
porcukor1 evőkanál
sütőpor0.5 csomag
tojássárgája2 darab

Töltelék

tojásfehérje4 darab
cukor19 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
ribizli1 kevés

Ribizlis lepény a Desszertek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A tészta hozzávalóit összeállítjuk, vékonyra kinyújtjuk és sárgára megsütjük.

2. lépés

A töltelékhez a habot keményre felverjük és hozzáadjuk a cukor, valamint a vaníliás cukor keverékét.

3. lépés

A megsült és kihűlt tésztára kenjük a felvert habot egyenletesen, majd megszórjuk ribizlivel. Forró sütőben szárítjuk addig, amíg a hab kemény nem lesz.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem