Feltöltve:

Ribizlifagyi

timer 25
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

ribizli25 dekagramm
habtejszín2 dl
mascarpone25 dekagramm
natúr joghurt2 pohár
porcukor15 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A ribizlit leszemezem, megmosom, lecsepegtetem, néhány szemet félreteszek a díszítéshez, a többit megszórom 1-2 kanál porcukorral, majd átpasszírozom, hogy a magok ne kerüljenek bele a fagyiba. A tejszínt kemény habbá verem. A joghurtot kikeverem a mascarponéval és a porcukorral, beledolgozom az átpasszírozott ribizlilevet, majd beleforgatom a tejszínhabot. A masszát műanyag edénybe öntöm, fagyasztóba teszem, óránként jó alaposan átkeverem, hogy ne jegesedjen meg. Fogyasztás előtt a félretett ribizlivel díszítem.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 105"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem