Rama Vajas Íz | 2 evőkanál |
---|---|
vöröshagyma | 1 evőkanál |
fokhagymagerezd | 1 darab |
tejszín | 2 dl |
metélőhagyma | csokor |
csiperke gomba | 10 dekagramm |
zöldborsó | 10 dekagramm |
Knorr Sajtszósz alap | 1 csomag |
szárított ravioli | 20 dekagramm |
füstölt, főtt sonka | 10 dekagramm |
Ravioli tejszínmártásban a Főételek kategóriában
A tésztát megfőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A vöröshagymát megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk. A megtisztított fokhagymát összezúzzuk. A vöröshagymát a margarinon megpirítjuk majd hozzádobjuk a fokhagymát, elkeverjük és a felszeletelt gombát a hagymafélékhez adjuk, majd megpároljuk.
A füstölt sonkát kockára vágjuk, és a fagyasztott zöldborsóval együtt a hagymás gombához adjuk. Felöntjük a tejszínnel és 1 dl vízzel elkevert sajtszósz alappal felforraljuk, majd 5 percig főzzük. Hozzáadjuk a raviolit, összekeverjük a mártással, és összemelegítjük. A metélőhagymát megmossuk, felaprítjuk, és meghintjük vele a tejszínmártásos tésztát.