Feltöltve:

Rántott tavaszi csirke petrezselymes burgonyával

timer 45
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

petrezselyem zöld1 csokor
zsemlemorzsa15 dekagramm
tojás3 darab
burgonya80 dekagramm
liszt10 dekagramm
bébi csirke2 darab
Rama Vajas Íz1 evőkanál

Rántott tavaszi csirke petrezselymes burgonyával a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csirkéket vágjuk darabjaira, majd dörzsöljük be Delikáttal. Tegyük félre felhasználásig.

2. lépés

A csirkehús darabokat normál módon panírozzuk be lisztbe, tojásba, végül zsemlemorzsába. Bő olajban süssük ki őket.

3. lépés

Közben a megmosott krumplit főzzük meg héjában. Majd pucoljuk meg és vádjuk darabokra.

4. lépés

Forrósítsunk fel Rama Vajas Ízt egy serpenyőben és forgassuk át rajta a krumpli darabokat. Ezután dobjuk rá a durvára vágott petrezselyem zöldet és forgassuk jól át a krumplin. Ízesítsük Delikáttal. Tálaljuk a közben megsült rántott csirkéhez.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem