Feltöltve:

Rántott karaj tejszínes, parmezános tésztával

timer 25
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 3

Hozzávalók

zsemlemorzsa100 gramm
tojás1 darab
liszt2 evőkanál
Knorr Erőleveskocka1 darab
tejszín250 milliliter
metélőhagyma2 evőkanál
reszelt parmezán150 gramm
fussili tészta200 gramm
csontozott karaj4 szelet

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Verjük fel a tojást. Aprítsuk fel a metélőhagymát. Morzsoljuk szét a Knorr-kockát és keverjük össze a zsemlemorzsával.

  2. 2. lépés

    Panírozzuk be a karajszeleteket. Forgassuk meg a lisztben, majd a tojásban, végül az ízesített zsemlemorzsában.

  3. 3. lépés

    Főzzük meg a tésztát a csomagolásán leírtak szerint.Szűrjük le.

  4. 4. lépés

    Keverjük össze a tésztát a tejszínnel, a metélőhagymával és a parmezánnal.

  5. 5. lépés

    Eközben forrósítsuk föl a margarint egy serpenyőben. Süssük meg benne a bepanírozott karajszeleteket. míg szép aranybarnák lesznek.

  6. 6. lépés

    Tálaljuk a rántott karajszeleteket a tésztával.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek