csirkemell filé | 50 dekagramm |
---|---|
zsemlemorzsa | 12 dekagramm |
Rama Classic | 10 dekagramm |
burgonya | 1 kilogramm |
finomliszt | 4 dekagramm |
napraforgó olaj | 4 dl |
nyers tojás | 2 darab |
parajkrém | 15 dekagramm |
Knorr Grill Fűszerkeverék | 1 csomag |
Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás | 1 csomag |
Rántott csirkemell parajjal töltve sült burgonyával a Főételek kategóriában
A parajkrémet kiolvasztjuk, majd kinyomkodjuk belőle a felesleges vizet.
A csirkemelleket vékonyra kiklopfoljuk és beszórjuk KNORR Fokhagymás fűszerkeverékkel.
A parajkrémet megsózzuk a csirkemellekre kenjük, majd feltekerjük és megtűzzük hústűvel. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk a tekercseket, majd sütésig hűtőbe tesszük.
A burgonyát kockára vágjuk, összeforgatjuk a KNORR Grill fűszerkeverékkel és a felolvasztott RAMA margarinnal. 170 C fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
A csirke tekercseket forró olajban kisütjük majd szeletelve a burgonyára helyezzük.