Knorr Bolognai spagetti alap | 1 csomag |
---|---|
víz | 5 dl |
zsemlemorzsa | 18 dekagramm |
sertéshús | 60 dekagramm |
csiperke gomba | 10 dekagramm |
búzaliszt | 6 dekagramm |
napraforgó olaj | 3 dl |
cukkini | 10 dekagramm |
kaliforniai paprika | 1 darab |
trappista sajt | 6 dekagramm |
penne tészta | 40 dekagramm |
nyers tojás | 2 darab |
angol zellerszár | 1 darab |
asztali só | 1 teáskanál |
Rántott borda paradicsomos, zöldséges pennével a Főételek kategóriában
A zöldségeket megmossuk, daraboljuk, pici olajon lepirítjuk. Tésztát bő, enyhén sós vízben kifőzzük.
Felöntjük 5 dl vízzel elkevert KNORR Bolognai spagetti Rafinéria alappal. Kiforraljuk, ha kell csipet KNORR Delikát 8 ételízesítővel után ízesítünk.
A húst felszeleteljük, kiverjük, megsózzuk. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő forró olajban megsütjük.
Az előzőleg kifőzött penne tésztával összeforgatjuk a paradicsomos zöldségragut és a rántott húst felülre helyezve tálaljuk. A húst megszórjuk kevés reszelt sajttal.