Feltöltve:

Rántott bárányszelet rántott zöldpetrezselyemme

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

zsemlemorzsa12 dekagramm
Knorr Magyaros Fűszervarázs1 evőkanál
tojás3 darab
petrezselyemzöld1 csokor
olaj3 dl
liszt8 dekagramm
báránycomb60 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A báránycombot nyolc egyforma nagyságú szeletre vágjuk, nagyon enyhén kiveregetjük és fűszerezzük.

  2. 2. lépés

    Lisztbe, habart tojásba, majd zsemlemorzsába bundázzuk, és bő, forró olajba téve, mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

  3. 3. lépés

    A zöldpetrezselyem szárát eltávolítjuk, megmossuk és tiszta asztalkendővel szárazra itatjuk. Kevés liszttel megszórjuk, vagy lisztbe mártjuk, ügyelve arra, hogy ne sok liszt tapadjon rá, és egy kisebb fém levesszűrőbe tesszük. A szűrőt a forró olajba merítjük, míg a petrezselyem kissé ropogóssá sült.

  4. 4. lépés

    Tálaláskor a frissen sütött burgonya mellé helyezzük a hússzeleteket, tetejére halmozzuk a rántott petrezselymet.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Illatos báránytagine

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Zöldséges bárányragu

timer 105"
mood Könnyű
thumb_up 3

Húsvéti báránysült

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 3

Báránycsülök mentás pestóval

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lassan sült húsvéti báránylapocka

timer 190"
mood Könnyű
thumb_up 1

Ropogós bárány gyros-tál

timer 8"
mood Könnyű
thumb_up 3

Báránypörkölt

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Tárkonyos bárány

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Tokaji szaftos báránycomb

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0

Báránygerinc áfonyamártással

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre