Feltöltve:

Ramen leves kacsahússal

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

zöldbab100 gramm
szójaszósz20 milliliter
Knorr Házias Marhahús Levesalap1 darab
bambuszrügy20 gramm
káposzta10 gramm
zöldborsó20 gramm
marhahúsleves1 liter
keménytojás2 darab
laskagomba80 gramm
kacsamell200 gramm

Ramen leves kacsahússal a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Ramen leves kacsahússal elkészítés 1. lépés képe

Főzzük fel a marhahúslevest és ízesítsük néhány csepp szójaszósszal és a Knorr levesalappal.

2. lépés

Ramen leves kacsahússal elkészítés 2. lépés képe

A kacsahúst marináljuk a maradék szójaszószban, hagyjuk pihenni 20 percig, majd süssük meg úgy, hogy a közepe rózsaszín maradjon.

3. lépés

Ramen leves kacsahússal elkészítés 3. lépés képe

Vágjuk csíkokra a laskagombát és főzzük bele a levesbe. A zöldbabok végeit vágjuk le és főzzük meg a babot sós vízben.

4. lépés

Ramen leves kacsahússal elkészítés 4. lépés képe

Három csomagnyi Knorr levestésztát öntsünk le forrásban levő vízzel, tegyünk rá fedőt és hagyjuk állni 4 percig, amíg a tészta megpuhul.

5. lépés

Vágjuk a káposztát vékony csíkokra és engedjük fel a fagyasztott zöldborsót.

6. lépés

Ramen leves kacsahússal elkészítés 6. lépés képe

Osszuk el négy tálkába a tésztát, a gombadarabokat, a zöldborsót és a zöldbabot, a kacsamellszeleteket, a pekingi káposztát, egy fél kemény tojást és a bambuszrügyet. Öntsük le az egészet a forrásban levő levessel.

7. lépés

---

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem