Feltöltve:

Ramen leves kacsahússal

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

zöldbab100 gramm
szójaszósz20 milliliter
Knorr Házias Marhahús Levesalap1 darab
bambuszrügy20 gramm
káposzta10 gramm
zöldborsó20 gramm
marhahúsleves1 liter
keménytojás2 darab
laskagomba80 gramm
kacsamell200 gramm

Elkészítés

1. lépés

Ramen leves kacsahússal elkészítés 1. lépés képe

Főzzük fel a marhahúslevest és ízesítsük néhány csepp szójaszósszal és a Knorr levesalappal.

2. lépés

Ramen leves kacsahússal elkészítés 2. lépés képe

A kacsahúst marináljuk a maradék szójaszószban, hagyjuk pihenni 20 percig, majd süssük meg úgy, hogy a közepe rózsaszín maradjon.

3. lépés

Ramen leves kacsahússal elkészítés 3. lépés képe

Vágjuk csíkokra a laskagombát és főzzük bele a levesbe. A zöldbabok végeit vágjuk le és főzzük meg a babot sós vízben.

4. lépés

Ramen leves kacsahússal elkészítés 4. lépés képe

Három csomagnyi Knorr levestésztát öntsünk le forrásban levő vízzel, tegyünk rá fedőt és hagyjuk állni 4 percig, amíg a tészta megpuhul.

5. lépés

Vágjuk a káposztát vékony csíkokra és engedjük fel a fagyasztott zöldborsót.

6. lépés

Ramen leves kacsahússal elkészítés 6. lépés képe

Osszuk el négy tálkába a tésztát, a gombadarabokat, a zöldborsót és a zöldbabot, a kacsamellszeleteket, a pekingi káposztát, egy fél kemény tojást és a bambuszrügyet. Öntsük le az egészet a forrásban levő levessel.

7. lépés

---

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem