Rakott rántott hús sajttal és baconnal a Főételek kategóriában
A hússzeleteket kiklopfoljuk és befűszerezzük. Egy jénai tálat kikenünk rámával és kibéleljük a baconnal úgy, hogy a szalonna csíkok kicsit kilógjanak a tálból, hogy a végén ezzel tudjuk betakarni a húsokat.
A tojásokat felverjük, belekeverjük a delikátot, a tejfölt és a borsot. A húst bepanírozzuk lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába.
Ráhelyezzük a szalonna csíkokra körben a tálban. Utána megszórjuk bőven reszelt sajttal. A rétegezést mindaddig folytatjuk, amíg van hús, és sajt. A végén ráhajtjuk a szalonnát, alufóliával letakarjuk. 200 fokon 40 percig sütjük.
Kivesszük a sütőből és hőálló egy tálra borítjuk. Újból visszarakjuk 10 percre a sütőbe, hogy szép piros legyen.