Feltöltve:

Rakott rántott hús sajttal és baconnal

timer 70
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
tejföl2 evőkanál
zsemlemorzsa20 dekagramm
tojás2 darab
liszt20 dekagramm
Delikát ételízesítő1 evőkanál
bacon30 dekagramm
trappista sajt40 dekagramm
fehérbors1 teáskanál
csirke felsőcomb filé8 szelet

Rakott rántott hús sajttal és baconnal a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A hússzeleteket kiklopfoljuk és befűszerezzük. Egy jénai tálat kikenünk rámával és kibéleljük a baconnal úgy, hogy a szalonna csíkok kicsit kilógjanak a tálból, hogy a végén ezzel tudjuk betakarni a húsokat.
A tojásokat felverjük, belekeverjük a delikátot, a tejfölt és a borsot. A húst bepanírozzuk lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába.

2. lépés

Ráhelyezzük a szalonna csíkokra körben a tálban. Utána megszórjuk bőven reszelt sajttal. A rétegezést mindaddig folytatjuk, amíg van hús, és sajt. A végén ráhajtjuk a szalonnát, alufóliával letakarjuk. 200 fokon 40 percig sütjük.
Kivesszük a sütőből és hőálló egy tálra borítjuk. Újból visszarakjuk 10 percre a sütőbe, hogy szép piros legyen.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem