Rakott pulykamell
Rakott pulykamell
  • timer70 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 1 evőkanál
  • olaj - 1 evőkanál
  • tej - 2 dl
  • fokhagymagerezd - 1 darab
  • sajt - 10 dekagramm
  • liszt - 5 dekagramm
  • alma - 1 darab
  • pulykamell - 40 dekagramm
  • Knorr Sajtszósz alap - 1 csomag
  • bacon szalonna - 15 dekagramm

Elkészítés:

  1. A tepsit kiolajozzuk és kibéleljük a bacon szalonna felével. A pulykamelleket 4 szeletbe szeljük beáztatjuk az összezúzott fokhagymás tejbe kb. 25-30 percre. Addig elkészítjük a tasak leírása szerint a KNORR sajtszósz alapot.
  2. A tejből kivéve a pulykamelleket fűszerezzük a KNORR szárnyas fűszerrel majd lisztbe forgatjuk. Rátesszük a szalonnára, majd ráreszelünk 1 db almát, ráöntjük a kész sajtszószt és megszórjuk a reszelt sajttal. Majd az egészet beborítjuk bacon szalonnával. Előmelegített forró sütőben kb. 30 perc alatt pirosra sütjük.