Rakott csirkemell a Főételek kategóriában
A csirkemelleket egyforma szeletekre felvágjuk. A baconszeletekkel kibélelünk egy tűzálló tálat. A maradék baconszalonnát felcsíkozzuk és egy serpenyőben megpirítjuk. Hozzátesszük a borsót, a kukoricát, a gombát, az uborkát és összepároljuk. Rányomjuk a 2 tömlős sajtot és forrásig melegítjük. Amikor felforrt, levesszük a tűzről.
A baconszeletekre csirkemellet teszünk, hogy befedje a tál alját, majd tölteléket öntünk rá. Újra csirkemell következik és arra újra töltelék. Ezt addig ismételjük, amíg az alapanyagok el nem fogynak. Töltelék kerüljön felülre. A trappista sajtot lereszeljük és a tetejére szórjuk. 180 °C-os előmelegített sütőbe tesszük és 30 perc alatt készre sütjük.