Rakott csirke a Főételek kategóriában
A burgonyát alaposan mossuk meg és héjába tegyük fel főni. A csirkecombokat mossuk meg és tegyük egy nagyobb edénybe. Szórjuk rá a fűszereket és alaposan keverjük össze.
A hagymát pucoljuk meg, vágjuk félbe és szeleteljük fel.
Az étolajat tegyük bele egy sütőedénybe, forrósítsuk fel és pirítsuk meg a combokat.
Amikor megfőtt a burgonya, akkor hámozzuk meg és vastagabb karikákra szeleteljük fel. Az olajba, amibe a combokat sütöttük, pirítsuk meg a burgonyakarikákat. Szedjük ki őket az olajból és az olajban pároljuk meg a hagymát üvegesre.
A sütőedényt kenjük ki margarinnal és az aljára tegyünk egy sor burgonyát. A burgonya tetejére egymás mellé sorban helyezzük el az előre megpirított csirkecombokat. A maradék burgonyát, a megpirult hagymát tegyük egy edénybe és a tejföllel keverjük össze. Ha szükséges sózzuk meg. Azt a keveréket öntsük a combok tetejére.