Rakott burgonya füstölt kolbásszal a Főételek kategóriában
A burgonyákat alaposan mossuk meg, és héjába tegyük fel főni
A tojásokat is mossuk meg, és főzzük keményre.
Amíg burgonya és a tojás megfő, hámozzuk meg a hagymát, vágjuk félbe, és szeleteljük fel, ne túl vékonyra, és az olajon, csipet sóval pirítsuk meg félig.
Szeleteljük fel a kolbászt
A tojás ha megfőtt, tegyük hideg vízbe kihűlni, tisztítsuk meg, és tojás szeletelővel szeleteljük fel.
A burgonya ha megfőtt, szedjük ki tálcára a főzővízből, hagyjuk kicsit hűlni, és hámozzuk meg, majd vastagabb karikákra szeleteljük fel.
A felkarikázott burgonyát, kolbászt, a pirított hagymát, a fűszereket, és a tejfölt, egy nagyobb edénybe keverjük össze, úgy, hogy a burgonya ne törjön össze.
Egy sütőedényt kikenjük a margarinnal, beletesszük a tejfölös burgonya felét, elterítjük az edénybe, és sorba ráhelyeztük a felkarikázott tojást, majd a burgonya második felét ráterítjük.