Feltöltve:

Rakoncátlan répatorta

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A tetejére

Ráma6 dekagramm
krémsajt8 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag
porcukor18 dekagramm

-

kókuszreszelék5 dekagramm
dió13 dekagramm
őrölt fahéj3 gramm
liszt14 dekagramm
szódabikarbóna3 gramm
3 gramm
sütőpor8 gramm
ananász15 dekagramm
sárgarépa15 dekagramm
tojás2 darab
kristálycukor14 dekagramm
olaj1 dl

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Az olajat összekeverem a cukorral, a tojással és a pürésített répával, illetve ananásszal. Összekeverem a száraz anyagokat is, majd összekeverem a két tál tartalmát. Utoljára a durvára vágott diót és a kókuszreszeléket adom a tésztához. Azoknak mondom, akik nem nagy barátai a kókuszreszeléknek, nyugodtan próbálják ki a répatortát, egyáltalán nem felismerhető a kókusz sem ízében, sem textúrájában. Gondolom, főleg a tészta lazításához fontos, hogy mégis beletegyük. Ramával kikent formába (őzgerinc vagy cake forma) öntjük a tésztát és 180 fokon 45-50 percig sütjük. Közben a puha Ramát a krémsajttal és a kétféle cukorral habosra keverjük. Ha a tészta megsült és kihűlt, kivesszük a formából, az elkészített krémet a tetejére és az oldalára kenjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem