Feltöltve:

Rák-saslik

timer 20
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 evőkanál
füstölt kolbász8 szelet
olíva olaj1 evőkanál
olajbogyó1 evőkanál
Knorr Fokhagymás Ízbomba1 darab
lilahagyma2 darab
rákfarok8 darab
szendvicskenyér4 szelet

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk negyedekre a hagymákat.Tűzzük fel a nyársakra a rákokat váltva a kolbásszal és a hagymával.

2. lépés

A rákokat kenjük meg egy kis olívaolajjal és közepes erősségű tűzön grillezzük mindkét oldalán 3-3 percig.

3. lépés

Az olívabogyókat vágjuk közben apró darabokra és keverjük össze a puha margarinnal és az elmorzsolt Knorr fokhagymás ízbombával. Kenjük meg a kenyereket vele.
Kínáljuk a saslikot a megkent szendvicskenyérrel.

Jó tanács:
Ha fából készült nyársat használunk a saslik készítéséhez, akkor érdemes a fanyársakat előtte meleg vízbe áztatni, hogy ne gyulladjanak meg a grillezés alatt.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem