Rafinált sertésragu a Főételek kategóriában
Felkockázzuk a húst, a szalonnát, a paprikát és a hagymát.
A hagymát üvegesre pirítjuk olajon, a végén hozzáadunk a fokhagymát összetörve.
Ezután hozzáadjuk a szalonnát, nagyon rövid ideig pirítjuk, majd a húst is hozzáadjuk és egy kevés pirospaprikát.
Sózzuk, borsozzuk, majd pirítjuk, amíg a hús levet nem ereszt.
Ezután hozzáadunk kevés vizet, a KNORR Pörkölt alapot, kevés majorannát és a csíkokra vágott színes paprikát.
A hús puhulásáig főzzük az ételt, időnként felengedjük kevés vízzel.
Mielőtt teljesen megfőtt a hús, beletesszük a paradicsomot.
Tarhonyával, tésztával, vagy galuskával tálaljuk és ízlés szerint tejföllel díszítjük.