Rablónyárs gombával
Rablónyárs gombával
  • timer50 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 2 darab
  • olaj - 2 evőkanál
  • szalonna - 20 dekagramm
  • kolbász - 20 dekagramm
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült - 1 evőkanál
  • gomba - 20 dekagramm
  • KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill - 1 evőkanál
  • sertéstarja - 40 dekagramm

Elkészítés:

  1. A húst kockára, a szalonnát és a kolbászt egyforma szeletre a hagymát cikkekre és leveleire szétszedve, a gombát négybe vágjuk. Mindent fűszerezünk a KNORR kevert fűszerkeverékkel.
  2. Váltva húzzunk a nyársra vékony szalonna szeletet, ugyanakkora tarja darabot, hagymát, gombafejet és lángolt kolbász karikát. Mindkét végére kis burgonya szeletet tegyünk, kevésbé csúszik le.
  3. Kiolajzott tepsiben kicsi vizet aláöntve lefóliázva fólia alatt előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig majd fólia nélkül 10 percig grillezve sütjük.