csokoládédara |
---|
porcukor (ahány tojásfehérje, annyiszor) | 3 dekagramm |
---|---|
Rama (ahány tojásfehérje annyiszor) | 1 dekagramm |
darás liszt (ahány tojásfehérje annyiszor) | 2 dekagramm |
mazsola | 5 dekagramm |
dióbél | 5 dekagramm |
aszalt gyümölcs (sárgabarack szilva,áfonya) | 5 dekagramm |
Ráma | 1 darab |
---|---|
liszt a szóráshoz | 1 kevés |
Püspökkenyér (maradék tojásfehérjéből) a Desszertek kategóriában
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verni.
Hozzáadni a lisztet és az olvasztott Ramát.
A diót, aszalt gyümölcsöt apróra vágni, mazsolát hozzáadni, majd belekeverni a lisztes masszába.
Ramával kikent, lisztezett őzgerinc formába önteni.