Feltöltve:

Puncstorta

timer 1
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

tojás5 darab
porcukor25 dekagramm
liszt25 dekagramm
sütőpor1 csomag
víz1 dl
olvasztott Rama5 evőkanál

A puncsmázhoz

puncs ízű pudingpor1 csomag
vanília ízű pudingpor1 csomag
puncsaroma1 evőkanál
rum1 evőkanál
tej5 evőkanál
Ráma15 dekagramm
porcukor30 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A piskótához a tojások habját verd fel jó kemény állagúra a cukor felével, a tojások sárgáját keverd krémesre a porcukor másik felével. Ezt hígítsd az olvasztott Ramával és a vízzel. Keverd össze, majd felváltva add hozzá a sütőporral elkevert lisztet és a tojások keményre felvert habját. Öntsd a masszát egy sütőpapírral bélelt tortaformába. Előmelegített sütőben 30 perc alatt, vagy tűpróbáig süsd készre. A puncskrém készítéséhez tedd a hozzávalókat egy lábosba, és alacsony hőfokon sűrítsd össze. Hagyd kissé kihűlni, majd kend meg vele a kettévágott torta közepét, oldalát és a tetejét!

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre