Feltöltve:

Puncsos hólabda

timer 120
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

krem

főzős puncspuding2 csomag
csokimáz a tetejére1 tábla
kókuszreszelék a hempergetéshez1 csomag
rum aroma3 evőkanál
porcukor30 dekagramm
Ráma30 dekagramm
liszt2 evőkanál
cukor5 evőkanál
tej7.5 dl

Sárga piskóta

tojás6 darab
sütőpor0.5 csomag
víz6 evőkanál
porcukor24 dekagramm

Barna piskóta

víz6 evőkanál
sütőpor0.5 csomag
kakaó6 dekagramm
liszt18 dekagramm
tojás6 darab

Puncsos hólabda a Desszertek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A piskótákat elkészítjük. Ha kihűltek, 3 cm átmérőjű szaggatóval kiszaggatjuk. Amíg sülnek a piskóták elkészítjük a krémet. A pudingot a tejjel, a liszttel és a cukorral sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A Ramát a porcukorral habosra keverjük. A már hideg pudingot összekeverjük a Ramával és hozzáadjuk a rumaromát. Ha elkészült a krém, egy barna és egy sárga piskótakorongot összeragasztunk a krémmel, majd az oldalát is bekenjük, végül megforgatjuk a kókuszban. Tálcára tesszük. Ha az összes korongot felhasználtuk, elkészítjük a csokimázat és a tetejét bevonjuk vele. Ha marad krém, én a kekszek közé kenem és pár óra hűtés után ferdén szeletelem. Így nem megy kárba a krém.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem