Feltöltve:

Puncsos, babapiskótás szelet

timer 50
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

krem

puncsízű pudingpor3 csomag
tej7 dl
Ráma20 dekagramm
porcukor20 dekagramm
babapiskóta1 csomag
rumaroma1 kevés

Tészta

liszt25 dekagramm
tojás1 darab
cukor8 dekagramm
méz2 evőkanál
tejföl2 evőkanál
Ráma5 dekagramm
szalalkáli1 kávéskanál

Máz

porcukor20 dekagramm
citromlé3 evőkanál
málnaszörp1 teáskanál
Rama (olvasztva és kihűtve)2 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tésztaalapból 2 lapot sütünk tepsi hátán. A pudingot megfőzzük a tejben, majd kihűtjük. A Ramát habosra keverjük a porcukorral és a pudinggal kikeverve lágy krémet készítünk.

  2. 2. lépés

    Az egyik lapra rákenjük a krém felét, arra sorban kirakosgatjuk a babapiskótát, ezt meglocsoljuk rumaromával, majd rákenjük a krém másik felét és rátesszük a másik lapot.

  3. 3. lépés

    A máz elkészítéséhez a porcukrot a citromlével fényesre keverjük, majd belekeverjük a málnaszörpöt és a Ramát.

  4. 4. lépés

    Jól kikeverjük, majd bevonjuk vele a tésztát. A máz hamar köt, gyorsan kell vele dolgozni.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Boci szelet

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0

Józsi kedvence

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gesztenyés zsiráfnyak

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0

Boleró szelet

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0

Cseresznyés puttyogatós

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0

Hangyaboly

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Citromos joghurt tekercs

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Kinder paradiso

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0

Brownie

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Francia mákos krémes

timer 20"
mood Közepes
thumb_up 0

Barackos bedobálós

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Fahéjas süti

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lajcsi szelet

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0

Sárgabarackos pite

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Őszibarackos piskóta

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Ribizlis süti

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gyerek szelet

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre