Pulykás lasagne aszalt paradicsommal a Főételek kategóriában
Egy tűzálló tál aljára tegyünk2 kanál lasagne mártást. Ezután helyezzük rá az első réteg lasagne tésztát. Ezt ismételjük meg még kétszer, a végén szósszal fejezzük be. A szósz tetején oszlassuk el a kikevert tejfölt és szórjuk meg a reszelt sajttal.
Süssük alufóliával lefedve 20 percig az előmelegített sütőben. A fólia ne érjen a sajthoz. 20 perc után szórjuk meg a reszelt füstölt sajttal. Miután elkészült pihentessük 5-10 percig, hogy szebben tudjuk vágni a szeleteket.
Ezután adjuk hozzá a kisebb darabokra vágott aszalt paradicsomot és a paradicsom konzervet, majd kevés, fél deci vízzel öblítsük ki a dobozt, ezt is öntsük a húshoz. Adjuk hozzá a Knorr tasak tartalmát, kevergetve forraljuk fel és a forrástól számított 2 percig főzzük.
Melegítsük elő a sütőt 200*C –ra. A felaprított fokhagymát pirítsuk meg egy kis olíva olajon, majd adjuk hozzá a pulykahúst, és azt is pirítsuk meg.